21-10-2018   Veel goed nieuws te melden deze keer!

Floor heeft jaar SJP-wedstrijdseizoen afgesloten met een 3e B diploma! 2w terug heeft ze ook deelgenomen aan de Tolling Jachtproef in Begijnendijk en daar in de Beginnersklasse een 'Goed' behaald. We zijn supertrots op haar, zeker omdat ze bij het verloren zoeken de enige van de dag was die 5 stuks heeft teruggebracht.

Verder is ook Floor haar ECVO oogonderzoek vernieuwd en was ze net zoals vorig jaar netjes helemaal 'vrij'. Gisteren is ze nogmaals op show geweest en daarbij haar officiŽle foktoelating behaald waardoor we nu concreet onze plannen voor volgend jaar kunnen voorstellen :-)

Update werk-, show- en gezondheidsresultaten Floor, update geplande nesten.

     
09-09-2018   Floortje is goed op dreef! Ze haalde gisteren haar 2e SJP-B diploma!

Update werkresultaten Floor

     
03-09-2018   We hadden een succesvolle dag op de Kampioensclubmatch van de Nederlandse Tollerclub gisteren! Floor en Watson haalden beiden een Uitmuntend, Floor werd 2e in de Open Klas en Watson beste Gebruikshond in Show.

Update showresultaten Floor en Watson, Awards

     
26-08-2018   Floor heeft het gisteren weer 'zeer goed' gedaan op show :-) !

Update resultaten Floor + enkele nieuwe foto's in haar album

     
20-08-2018   Goed nieuws! Floor is op jachtwedstrijd geweest en heeft haar eerste SJP-B diploma behaald! Ook Lizzy heeft een geslaagde agilitywedstrijd achter de rug.

Update werkresultaten Floor en Lizzy

     
05-08-2018   Als updates op zich laten wachten wil dit meestal zeggen dat het druk is ten huize Flaming Rockstars. In mei zijn we de pups van Keiju en Watson gaan bezoeken en hebben we van enkele heel fijne dagen genoten in het zuiden van Duitsland. Niet alleen hebben we de 'volgende generatie' geknuffeld, maar het was ook een heel fijn weerzien met Ute die opa Gunner en een halfzusje van Hina bij zich had.

Eind mei hebben we deelgenomen aan het Work&Show weekend van de BTC. Tijdens de show behaalde Lizzy haar foktoelating met een 2ZG in Tussen Klasse en Watson werd 1e met een Uitmuntend in de Gebruikshondenklasse. Op zondag haalde Watson op de Tolling Test zijn laatste Uitmuntend om naar Open Klasse te kunnen. Tevens won hij de prijs voor beste hond in de Werk-Show combinatie.

Met het oog op onze fokplannen voor volgend jaar heeft Floor eind Juli deelgenomen aan de show in Luik en daar een mooie 1ZG behaald.

Naar quasi jaarlijkse gewoonte hebben we onze zomervakantie weer in Engeland doorgebracht. Eerste pitstop was de Game Fair waar Watson deel uitmaakte van het Belgische team in de Eurochallange landencompetitie. Met temperaturen ver boven de 30 graden was het geen sinecure, maar uiteindelijk wisten we toch nog een 5e plaats te behalen. Tweede stop tijdens onze trip was het mooie Cotswolds voor enkele trainingen bij Allie Hogsbjerg waar we weer erg van genoten hebben. Als afsluiter hebben we zelf nog een trainingstweedaagse gegeven aan de 'Duck Dogs' trainingsgroep.

Update Awards, Resultaten Watson, Floor en Lizzy, Neststatistieken Watson en Mendel, fotoboeken van Hina, Mendel, Piper, Watson en Floor zijn aangevuld

     
06-05-2018   2 maanden zijn weer voorbij gevlogen en daarin is weer heel wat gebeurd! Op 10 maart is Valborg bevallen van 7 puppies, en op 25 maart is Keiju bevallen van 9 pups. Ook Watson's broer Lee is ook voor het eerst vader geworden, wat wil zeggen dat Hina op minder dan 1 maand tijd maar liefst 3x 'oma' is geworden. Alle pups stellen het goed en we kijken alvast uit naar hoe ze verder zullen opgroeien. Update nesten Watson.

Midden maart hebben we een wel erg koud trainingsweekend 'Tolling' gegeven in Krefeld, en een 'natte' waterworkshop op ons eigen trainingsveld afgelopen week. Het waren weer fijne dagen met mooi hondenwerk.

Op Paasmaandag heeft Watson deel genomen aan de Tolling Test in Beuningen (NL) en hierbij een mooie ZG behaald. Ook Lizzy en Floor zijn intussen al op wedstrijd verschenen met een mooie agilitywedstrijd voor Lizzy en een C-Clubdiploma jacht voor Floor.

     
04-03-2018   Intussen heeft ook Keiju een positieve echo gehad. Watson wordt deze maand dus 2x vader! Beide dames maken het prima en we wachten in spanning af. Minder goed nieuws vanuit Finland, waar de heupen van een van de pups uit het Watson x Pipsa nest met een D beoordeeld werden. Update statistieken nesten Watson.

De fotoalbums van Floor en Lizzy zijn weer wat bijgewerkt.

     
15-02-2018   Goed nieuws! Valborg is zwanger en verwacht haar pupjes medio maart. De CDDY test resultaten van Watson en Mendel zijn binnen en beiden zijn N/N "wild type"! De fotoboeken van Hina, Mendel, Watson en Piper zijn ook weer bijgewerkt.
     
24-01-2018   Ook in 2018 staat er weer heel wat te gebeuren. Voor Watson is het jaar alvast goed ingezet want zowel Valborg en Keiju zijn intussen loops geworden en langs geweest. Alles is vlot verlopen en we hebben van de gezellige dagen met hun eigenaars genoten. We kruisen onze duimen voor positieve echo's.

Update dekkingen Watson

     
11-11-2017   Intussen is voor ons een drukke periode aangebroken, daarom even snel een update:

Mendel heeft zijn laatste beurt fysiotherapie gehad en is de afgelopen maanden verbazingwekkend goed en snel gerevalideerd. Hij gaat nu weer lekker mee het veld in, net alsof er niets gebeurd is. Als wijze van 'afscheid' van zijn wedstrijdcarriŤre heeft hij 2 weken terug mee gedaan aan het TJP Championship, waarvoor hij samen met Hina en Watson geselecteerd was. Zonder veel moeite werd hij voor het 3e jaar op rij beste in zijn klasse en winnaar van de wisselbeker. Ook Hina en Watson werden eerst in hun klasse.

Ook weer wat nieuws van de 'kids' te melden. Vanuit ItaliŽ vernamen we dat Namurr (Mendel x Enigma) op het nationaal kampioenschap gehoorzaamheid 2e geworden is bij de debutanten! Floor en Lizzy zijn vorige maand bij de orthopeed geweest voor rŲntgenfoto's van hun heupen en ellebogen en alles zag er prima uit. Intussen hebben we voor beiden een HD-B en ED 0/0 in de mailbox ontvangen. Dit wil zeggen dat we stilaan concrete plannen kunnen maken voor nieuwe nestjes pups in 2019.

Update Awards. Update werkresultaten Mendel, Hina, Watson en Floor. Update statistieken pups Mendel en Watson. Update gezondheidsresultaten Floor en Lizzy.

     
17-09-2017   Het is nu bijna 2 maanden sinds Mendel's rugoperatie en het doet ons een enorm plezier te zien hoe goed hij het intussen stelt! Na een lange weg geniet Mendel er enorm van zijn om zijn normale leventje al bijna helemaal terug te hebben. Binnenkort is het jachtseizoen weer volop aan de gang dus weer een periode om naar uit te kijken.

Er is de voorbije maanden weer heel wat getraind en training gegeven, dus tijd om de pagina 'training' eens terug up-to-date te maken

Eind augustus hebben Hina, Watson en Floor deelgenomen aan de TJP's in Sint-Gillis-Waas. Dit keer zonder grote prijzen mee naar huis te nemen. Floor haalde onlangs haar tweede SJP C-diploma met een voortreffelijke puntenlijst.

Vanuit Duitsland kregen we een heel interessante dekaanvraag voor Watson, meer hierover kan je lezen op de pagina 'dekkingen'

     
19-08-2017   Enkel goed nieuws deze keer :-) Lizzy en Floor zijn afgelopen week voor de eerste keer naar de oftalmoloog geweest en kregen beiden een keurig, volledig vrij oograpport. Binnenkort maken we een afspraak voor de HD en ED foto's.

Nieuwe foto's zijn toegevoegd aan de albums van Floor, Lizzy, Watson, Hina en Piper

     
14-08-2017   Goed nieuws, en minder goed nieuws deze keer... Een kleine 3w geleden is Mendel geopereerd wegens een hernia in zijn rug. Hij stelt het gelukkig goed en de revalidatie verloopt voorspoedig. We duimen dat hij snel weer de oude wordt. De pups van Pipsa en Watson hebben intussen hun eerste verjaardag gevierd. Jammer genoeg werd bij een van de pups HD vastgesteld. De andere nestgenoten worden in de loop van dit jaar gerŲntgend.

Intussen zijn we naar jaarlijkse gewoonte op de Game Fair in Engeland geweest. Dit jaar was het Watson's beurt om de deelname in de Eurochallenge teamwedstrijd van zijn moeder Hina over te nemen. Hina kan met een gerust hart op prepensioen vertrekken want voor de 4e keer op rij eindigde het Belgische Team bij de top-3!

Ook Lizzy en Floor hebben intussen hun eerste wedstrijden gelopen. Lizzy slaagde voor haar gehoorzaamheidsdiploma en Floor haalde haar eerste SJP C-diploma. Proficiat meisjes!

Update statistieken nakomelingen Watson, werkresultaten Watson, Lizzy en Floor, update Awards

     
06-06-2017   Het fotoalbum van Floor is weer aangevuld! Afgelopen weekend zijn we ook op TJP geweest met mooie resultaten.

Update foto's Floor, Awards, Werkresultaten Hina, Mendel, Watson en Floor

     
16-05-2017   Mailtje van OFA! Mendel is ook Clear voor DEN! Update neststatistieken nakomelingen Watson
     
14-05-2017   We ontvingen leuke foto's van Lizzy en een nieuwe trainingsvideo. Ook positieve berichten van Floor die zich stilaan aan het voorbereiden is op haar eerste jachtwedstrijden. We zijn nog steeds heel erg blij dat we dankzij onze fantastische 'pleegmama's' Rita en Ines, deze 2 dametjes hebben kunnen aanhouden. Goed nieuws vanuit ItaliŽ waar de heup-en elleboogresultaten van 3 pups uit het Mendel x Enigma nest binnen gekomen zijn. Wederom HD-A en ED 0/0! Van OFA kregen we intussen het bericht dat Mendel vrij is van DM.

Update fotoboek Lizzy, Video-pagina, statistieken nakomelingen Watson en Mendel, gezondheidsresultaten Mendel

     
07-05-2017   We zijn erg verdrietig dat Darwin over de regenboogbrug is gegaan. Hij is zonder twijfel het begin geweest van heel veel mooie dingen, en ook al is hij er nu fysiek niet meer, hij zal nooit helemaal weg zijn.

Lizzy en Ines hebben ook niet stil gezeten! Lizzy slaagde vorige week voor haar TST en gaat in het gehoorzaamheidsprogramma naar de C-klas die haar moet voorbereiden op het Gehoorzaamheidsbrevet.

Update Onze Honden en resultaten Lizzy, Video-pagina

     
23-04-2017   Raad eens... Druk druk druk! Er is heel wat nieuws te melden, maar laat ons even met het begin beginnen! Op 20 maart zijn Watson en Popai de ouders geworden van 2 reutjes. Jammer genoeg was er een groot verschil in geboortegewicht en groot was ons verdriet dat de kleinste pup het niet gehaald heeft... Gelukkig stellen Popai en de kleine vechter het prima.

Eind maart is Floor (Mendel x Enigma) bij ons langs geweest voor een try-out Tolling Test. Waauw, wat is ze snel :-) We zijn heel erg tevreden met het werk wat Rita en Floor ons hebben laten zien. De week erna hebben we meer pups uit dit nest ontmoet toen we in ItaliŽ waren voor het geven van een Tolling Seminarie. Het was voor ons een heel mooie kans om Mendel z'n nakomelingen te zien, en om het 'Tolling virus' ook ginds te kunnen verspreiden. We hebben er erg van genoten en hebben met onze eigen ogen kunnen zien waarom fokker Chicco altijd zo positief is over dit nest.

Intussen is het Finse nest van Watson aan het opgroeien. Enkele pups hebben intussen hun eerste show achter de rug en mooie resultaten behaald!

Mendel en Hina hebben intussen 8 en 9 kaarsjes mogen uitblazen... Ze worden veteranen, maar nog lang niet op pensioen.

Ook het nieuwe wedstrijdseizoen is intussen van start gegaan. Watson heeft meegedaan aan een Mock Trial en won daar de Novice klasse! Ook hebben we onze eerste TJP van dit jaar achter de rug en onze rode rakkers kunnen het nog steeds 8-) Watson behaalde een 'Zeer Goed' in Novice klasse, Mendel een 'Zeer Goed' in Open klasse en Hina een 'Uitmuntend' bij de Veteranen.

Watson en Mendel hebben hun jaarlijkse oogspiegeling gehad en krijgen hun 'beloning' later dit jaar ;-) Maar ik kan reeds verklappen dat Watson eind dit jaar een date zal hebben met een Noorse schone.

Had ik niet gezegd dat we het 'een beetje' druk hebben gehad...

Update gezondheidsinfo Watson en Mendel, update nesten Watson, update werkresultaten Hina, Mendel en Watson, update statistieken nakomelingen Watson, update Awards, en de fotoalbums zijn bijgewerkt (temidden van al deze drukte ben ik nog met een fotocursus gestart...)

     
22-02-2017   We ontvingen vorige week prachtig nieuws uit ItaliŽ. Popai is zwanger en verwacht eind maart pups.

Nieuwe foto's van Floor en Lizzy zijn aan hun albums toegevoegd. Update nesten Watson

     
05-02-2017   Update pagina 'training'
     
03-02-2017   Weer een hele tijd sinds de laatste update wat meestal wil zeggen dat we het nogal druk hebben gehad. We hebben samen met onze honden van een prachtig jachtseizoen genoten en intussen hebben we het trainen met dummies weer opgepikt. Er staat ook in 2017 weer heel wat te gebeuren en verschillende tripjes naar het buitenland zijn reeds gepland. Lizzy is al een heus dametje geworden en heeft het erg naar haar zin bij Ines. Ook Floor is onlangs op bezoek geweest voor een training en we kijken alvast uit naar de eerste wedstrijdplannen die Rita met haar heeft. We ontvingen ook goed nieuws vanuit ItaliŽ. De eerste HD en ED resultaten uit het nest van Mendel en Enigma zijn binnen, en met een HD-A en ED-0/0 zijn we uiteraard super tevreden! Watson heeft enkele weken terug een date gehad met een mooie Italiaanse, we kruisen onze vingers voor een positieve echo binnen een tweetal weken.

Update nesten Mendel en Watson, verscheidene fotoalbums zijn ook aangevuld.

     
08-11-2016   Intussen is er in een 6-tal weken weer heel wat gebeurd. We hebben drukke dagen in het veld met onze honden en al mogen genieten van heel wat mooi hondenwerk! Daarnaast is zijn onze laatste TJP's van dit jaar een groot succes geweest. Meer hierover kan je lezen in onze rubriek 'Awards'. Ook is Lizzy intussen met de hulp van heel wat fantastische vrienden aangekomen in BelgiŽ en heeft ze het erg naar haar zin bij oom Levis. De fotoboeken worden ook eerstdaags bijgevuld. Geniet dus van deze update!
     
20-09-2016   Waauw! Ons tripje van 2550km heen en terug naar Zweden is niet voor niets geweest! Hina, Mendel en Watson hebben er meegedaan aan de TJP in Monsteras en we zijn met 3x een 1st prize naar huis gekeerd!

Update werkresultaten Hina, Mendel en Watson, Update Awards, update fotoboek Floor

     
05-09-2016   We hebben onze eerste najaars-TJP achter de rug en zijn met heel wat resultaten naar huis teruggekeerd! Update werkresultaten Hina, Mendel en Watson, Update Awards
     
29-08-2016   Kleine Lizzy heeft nu ook haar eigen pagina. Eind Oktober reist ze naar BelgiŽ.

Update Onze Honden

     
06-08-2016   Er is weer heel wat te melden :-) Allereerst is Darwin's zoon Matti Zweeds bloedspoorzoekkampioen geworden! Ook hebben we een drukke week in Engeland achter de rug. Op de Game Fair maakte Hina weer deel uit van het Belgische team wat op een fiere 2e plaats is geŽindigd in de Eurochallenge landencompetitie. We hebben ginds zelf een training voorzien voor een groepje Engelse Tollers en met onze eigen honden genoten van een trainingsdag bij Kevin Doughty. We zijn ook heel blij te melden dat we een pupje uit het nest van Pipsa en Watson zullen kunnen aanhouden.

Update Awards, werkresultaten Hina, Nesten, Training, Onze Honden

     
11-07-2016   Intussen is een maandje voorbij en weer heel wat gebeurd! Het WT-seizoen is achter de rug, binnen enkele weken neemt Hina terug deel aan de Game Fair in Engeland in het Belgisch Team, en hebben we na de zomer staan nog enkele TJP's op de planning. Op een unieke locatie hebben we een mooie waterworkshop gegeven aan een groepje Tollers, en ook hebben we een fantastische kennelreunie achter de rug. Dit weekend zijn Watson's eerste nakomelingen geboren, en morgen is het alweer 10 jaar geleden dat Darwin voor het eerst vader werd.

Update werkresultaten Hina, Mendel en Watson, Training, Awards, Nesten

     
07-06-2016   Floor's fotoalbum is wederom aangevuld. Update werkresultaten Hina, Mendel, Watson en Matti (Darwin x Jill nest). En meer goed nieuws want Pipsa is zwanger! Mid juli worden Watson zijn eerste nakomelingen verwacht in Finland! Onze zoektocht naar een geschikt gastgezin voor een puppieteefje uit deze combinatie is nog niet afgerond. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie als je op zoek bent naar een leuke pup om actief mee te gaan werken.
     
13-05-2016   Geniet van de nieuwe foto's in de fotoalbums. Update Training, Video, Links
     
11-05-2016   Ook kleine Floor is intussen een heuse pup geworden! We horen niets dan positieve berichten over het Italiaanse nest van Mendel en dat is ook voor Floor zo het geval. We maken eerstdaags voor haar een fotoalbum aan op onze site.

Update werkresultaten Hina en Watson, update Awards, update Nesten

     
10-05-2016   Weinig updates wil meestal zeggen dat we het tja, druk hebben... Intussen is het wedstrijdseizoen terug begonnen en heeft Watson al een nieuwe 'U' binnen op TJP in Beginner klasse. Hina heeft meegedaan aan de IWT en volgende maand lopen we nog enkele WT's. Ook hebben we enkele fantastische dagen beleefd in Duitsland waar we te gast waren voor een trainingseminarie. Het was een onvergetelijke ervaring waarbij we erg genoten hebben van de vele goede Tollers en handlers. Intussen hebben Watson en Pipsa al enkele date's achter de rug. Als alles verder naar wens verloopt worden mid juli Watson's eerste nakomelingen geboren bij de kennel 'Evessin' in Finland. Voor deze combinatie zijn we op zoek naar een actief gastgezin met ambitie om met een puppyteefje te gaan werken. De komende dagen zal de website verder up to date gebracht worden.
     
02-03-2016   Watson zijn testresultaten voor DEN en DM zijn binnen! Beiden 'clear'! Jippie!
     
26-01-2016   Afgelopen weekend heeft Piper zijn eerste Field Trial gelopen, en met een mooie 'Goed' als eindresultaat. We zijn fier op onze kleine, vooral omwille van de lovende commentaren van de keurmeesters. Update werkresulaten Piper.
     
15-01-2016   Nieuws.... mja, waar zullen we beginnen! Intussen is het jachtseizoen bijna ten einde en hebben we weer razend drukke weken achter de rug. We hebben wederom enorm genoten van de vele dagen met onze honden in het veld, het mooie werk wat ze hebben laten zien en de memorabele momenten die ons zullen bijblijven. Vorige week hebben we de pups van Enigma en Mendel bezocht in ItaliŽ en we zijn heel erg blij dat kleine Floor onze kennel zal komen versterken.
     
01-12-2015   Vorige week is Mendel vader geworden van 7 mooie Italiaanse puppies! Enigma is een erg goede moeder en de pups groeien in een sneltempo. We kijken er naar uit om ze binnenkort te bezoeken.
     
21-10-2015   Temidden van de drukte wegens de verhuis naar onze nieuwe stek hebben we heel wat nieuws te melden, vandaar de snelle update :-) Mendel, Hina en Watson hebben deelgenomen aan de BTC Tolling Championship, en daar een 1e en twee 2e plaatsen mee naar huis gebracht. Meer kan je lezen op onze 'Awards' pagina. Intussen hebben we ook supergoed nieuws ontvangen vanuit ItaliŽ want Enigma is zwanger! We kijken er alvast naar uit om eind November Mendel zijn eerste nakomelingen te mogen verwelkomen. Om zelf een pupje uit deze combinatie te kunnen aanhouden zijn we nog steeds op zoek naar een geschikt gastgezin.
     
30-09-2015   Mendel en Enigma hebben vorige week een date gehad, we kruisen onze vingers voor pups eind november. Nieuwe portretfoto's in de albums van Watson en Mendel. Update pagina Watson, hij is nu ook beschikbaar als dekreu.
     
15-09-2015   Update showresultaten Mendel en Watson + Awards
     
06-09-2015   Update werkresultaten Watson + Awards
     
28-08-2015   Update geplande dekkingen Mendel, de meeste fotoalbums zijn ook aangepast met nieuwe foto's
     
17-08-2015   We hebben een superdruk weekend achter de rug! Zaterdagmorgen waren we al erg vroeg in het veld te vinden voor onze eerste jachtdag van het seizoen. Op zondag hebben we met Watson, Mendel en Hina meegedaan aan de TJP "Summer Trophee" en mooie resultaten behaald!

Update awards, resultaten Watson, Mendel en Hina

     
11-08-2015   Waar zijn we gebleven... Watson heeft zijn eerste WT-seizoen achter de rug met 4 mooie wedstrijden! Allen geslaagd, mooie punten en zelfs een ticket voor de finalewedstrijd begin september. Hina heeft terug deel uitgemaakt van het team wat BelgiŽ vertegenwoordigd heeft tijdens de Eurochallenge op de CLA Game Fair. Onze driekleur is weer trots verdedigd geweest met voor het tweede jaar op rij een top-3 plaats voor BelgiŽ! Verder staan er dit jaar nog een 3-tal TJP's op de agenda en natuurlijk tellen we al af naar het jachtseizoen wat eind deze maand terug begint.

Update awards, resultaten Hina en Watson, gezondheidsresultaten Watson en Mendel

     
25-06-2015   Update resultaten Hina, Watson, Mendel. Enkele nieuwe foto's zijn toegevoegd aan de fotoalbums en een nieuw filmpje, weliswaar uit de oude doos, aan de pagina 'video'. Druk druk druk met de vele wedstrijden en trainen, dus weinig tijd om achter de pc te vertoeven!
     
08-05-2015   Update Awards + gezondheidsresultaten Mendel en Watson
     
31-03-2015   Intussen is weer heel wat tijd verstreken. Het jachtseizoen zit er op en we hebben de eerste wedstrijd voor dit jaar al achter de rug. Dus tijd voor een update (awards, resultaten Hina, Mendel en Watson). Er staan ook enkele nieuwe foto's in de albums.
     
01-01-2015   Behalve dat de website (eindelijk) in een nieuw jasje zit, werd het meer dan hoogtijd voor een update. Tijd hebben we tussen de vele jachtdagen nog niet echt gehad, maar ook dat zal stilaan beter worden en binnenkort kunnen we terug gaan uitkijken naar het komende wedstrijdseizoen.
     
17-08-2014   Intussen proberen we even uit te rusten na een drukke zomer waarin we vaak op wedstrijd te vinden waren! Binnenkort beginnen we terug aan heel wat quality time in het jachtveld! Update Awards, resultaten Darwin, Hina, Mendel en Watson.
     
13-07-2014   Update werkresultaten Mendel, Hina en Watson
     
09-06-2014   Update werkresultaten Mendel en Hina, update Awards
     
04-05-2014   Slechts 6 weken sinds de laatste update en er zijn intussen een heleboel dingen gebeurd! Alle resultaten van de rŲntgenfoto's van de pups van Hina en Gunner zijn binnen. Liana behaalt meer dan puike resultaten in agility en heeft slechts 1 handtekening meer nodig om naar graad 2 over te gaan. Maya heeft in slechts 3 wedstrijden de nodige kwalificaties behaald om Zweeds bloedspoorkampioen te worden. Afgelopen week hebben de 'pups' ook hun 2e verjaardag gevierd. Ook de pups van het tweede nest van Jill en Darwin zijn eind maart 3 jaar geworden. Kate behaalde in Frankrijk mooie resultaten op Working Test en Matti is samen met Mendel op wedstrijd geweest in Denemarken. Daar behaalde Matti een '1st prize' in Beginner klas tijdens de Tolling Test, en onze eigen Mendel wederom een '1st prize' in Open klas waardoor hij volgende keer in 'Elite klas' mag starten. Update werkresultaten Mendel, update Awards
     
25-03-2014   Update werkresultaten Watson, Hina en Mendel, update Awards.
     
12-02-2014   Update resultaten Watson, update Awards
     
14-01-2014   Update gezondheidsresultaten Liana en Kate (nest Jill x Darwin)
     
11-12-2013   Update gezondheidsresultaten Moon (Laluna)
     
10-12-2013   Update gezondheidsresultaten Watson en Lee (Lightning)
     
08-12-2013   Marley's (Littlehina) gezondheidsresultaten zijn binnen: HD-B1 en ED 0/0! Levis is geslaagd voor zijn Toelatingsproef Agility en Maya behaalde een 1st prize in Obedience Class 2. Matti's (Jill x Darwin) werkresultaten zijn ook bijgewerkt.
     
06-12-2013   In het midden van het drukke jachtseizoen is het wederom tijd voor een update! We hebben intussen al fantastische dagen in het veld gehad met Darwin, Hina, Mendel en Piper. Ook zijn we met 5 pups uit Hina's nest naar de dierenarts geweest voor rŲntgenfoto's van de heupen en ellebogen, dewelke er allemaal prima uitzagen! Kate (nest Jill x Darwin) ging ook mee en ook van haar verwachten we een positieve uitslag. Ook de eerste resultaten van de buitenlandse pups zijn binnen, Maya kreeg de beoordeling HD-B en ED 0/0.
     
13-10-2013   Update werkresultaten Darwin, Hina, Mendel en Watson, Update Awards
     
29-09-2013   Update Awards
     
25-09-2013   Update gezondheidsresultaten Piper
     
17-09-2013   Update werkresultaten Piper, update awards
     
11-08-2013   Na een trip naar Engeland en Zweden is het weer hoogtijd voor een update! Op de CLA Game Fair in Engeland heeft Hina haar beste beentje voorgezet in het Belgische Team tijdens de Eurochallenge landencompetitie. Tevens was ze de enige Toller in de wedstrijd. Vervolgens hebben we genoten van 2 weekjes Zweden waar we hebben deelgenomen aan de Tollerspecialty. Uiteraard hebben we ook een tripje naar Motala gemaakt om Darwin's kleinkinderen te bezoeken. De pups van Molly (Qinsi Nest) zijn intussen 5 weken oud en we zijn heel blij dat een van de reutjes binnenkort in onze buurt komt wonen. Ook Hektor (Qinsi Nest) is intussen voor de eerste keer vader geworden. Update werkresultaten Mendel en Hina, update Awards
     
15-07-2013   Update werkresultaten Mendel en Hina, update Awards
     
27-05-2013   Update Awards
     
10-05-2013   Update werkresultaten Mendel en Hina, update Awards
     
02-05-2013   Update Awards, showresultaten Mendel, nieuwe portretfoto's van Piper en Watson at work
     
14-04-2013   Nieuwe foto's van Piper, Hina, Mendel en Watson at Work
     
13-04-2013   Update showresultaten Mendel
     
08-04-2013   Update Awards + werkresultaten Mendel
     
31-03-2013   Update Awards + werkresultaten Watson + showresultaten Mendel
     
24-03-2013   Update Awards + training
     
11-03-2013   Update werkresultaten Darwin, Hina en Mendel, update Awards
     
20-01-2013   Nieuwe portretfoto's van Hina, Mendel, Piper en Watson, update Awards
     
11-11-2012   Update werkresultaten Mendel
     
07-11-2012   Vorige week zijn de pups van het eerste nest van Jill en Darwin 3 jaar geworden. Gefeliciteerd! Nieuwe foto's van Darwin (portraits), Hina (At Work), Mendel (Portraits+At Work), Piper (Portraits+At Work) en Watson (Portraits+At Work)
     
19-10-2012   Intussen is het jachtseizoen begonnen en zijn we vaker in het veld te vinden dan achter de computer ;-) Maar hoogtijd voor een update: Awards, werkresultaten Darwin, Hina en Mendel, Training
     
17-09-2012   Update showresultaten Watson + Awards
     
20-08-2012   Update Awards
     
05-08-2012   Intussen zijn we terug in BelgiŽ na een welverdiende vakantie. Onze trip had eigenlijk terug op de CLA Game Fair in Engeland moeten beginnen, maar jammer genoeg werd het ganse evennement door de aanhoudende regen geannuleerd... Bijgevolg zijn we wel iets vroeger naar Zweden kunnen vertrekken en hebben we de laatste pup met haar baasje kunnen verenigen. Tevens heeft het ons een groot plezier gedaan tijdens onze trip enkele vrienden terug te kunnen zien, en vooral enkele pups uit het Agildes-nest van Darwin te kunnen ontmoeten! In Sšlen hebben we kennis gemaakt met Zeta, Hektor, Molly en Moira en hun baasjes die erg actief en competitief bezig zijn in freestyle (doggydance), politiewerk, jachttraining en obedience. Ook hebben we Darwin zijn kleinkinderen kunnen knuffelen en uiteraard van de mooie omgeving gebruik gemaakt om onze honden te trainen.

Nieuwe foto's van Watson, Darwin, Hina, Mendel en Piper

     
17-07-2012   De pups van het Veltha-nest hebben deze week 6 kaarsjes uitgeblazen! Update Awards + nieuwe foto's van Watson
     
10-07-2012   Update werkresultaten Mendel + update awards
     
03-07-2012   De PRA-resultaten van de pups zijn (eindelijk) binnen! Update awards: Darwin viert vandaag zijn 8e verjaardag!
     
01-07-2012   Onze honden: Watson
     
30-06-2012   Nieuwe portretfoto's van Darwin, Mendel en Piper

Darwin's Zweedse dochter Moira (Agildes-nest) heeft het leven geschonken aan een mooi nest pups. Proficiat!

Nieuwe foto's en gewichten van de pups

     
18-06-2012   Nieuwe foto's van de pups + update werkresultaten Mendel
     
14-06-2012   Nieuwe foto's van de pups
     
13-06-2012   Nieuwe foto's en gewichten van de pups
     
10-06-2012   Nieuwe gewichten van de pups + foto's 5e en 6e week. Wegens annulatie zoekt 1 teefje nog een sportief baasje. Update werkresultaten Mendel.
     
02-06-2012   Nieuwe foto's van de puppies
     
29-04-2012   Nieuwe foto's en gewichten van de puppies
     
25-05-2012   Nieuwe foto's van de puppies
     
20-05-2012   Nieuwe foto's van de puppies
     
18-05-2012   Nieuwe foto's van de puppies + nieuwe foto van Piper (album Portraits)
     
15-05-2012   Nieuwe foto's en gewichten van de pups
     
13-05-2012   Nieuwe foto's van de pups, update werkresultaten Mendel + awards
     
10-05-2012   Nieuwe foto's van de pups
     
07-05-2012   Nieuwe foto's van de pups
     
05-05-2012   Intussen zijn Hina en Gunner de trotse ouders geworden van maar liefst 9 pups! Meer info en foto's kan je vinden onder de knop 'nesten'. Update awards.
     
15-04-2012   Update werkresultaten Mendel
     
03-04-2012   Echo heeft uitgewezen dat Hina zwanger is! Vandaag mag ze dus haar 4e verjaardag als toekomstige 'mama' vieren. Update resultaten Mendel
     
15-03-2012   Het is een hele tijd geleden sinds de laatste update, maar we hebben een nogal drukke tijd achter de rug met onze nieuwe aanwinst Piper. Hina is ook loops geworden en inmiddels gedekt door Gunner. Als alles naar wens verloopt verwachten we begin mei puppies.
     
28-02-2012   De kids van het Darwin x Enya nest vieren vandaag hun 3e verjaardag!
     
19-02-2012   Update 'Awards' met een mooi resultaat van Hektor!
     
15-01-2012   Hina is afgelopen week naar de ophtalmoloog geweest en wederom helemaal ok bevonden!
     
27-11-2011   Gisteren is Darwin's zoon Hektor Noors Schoonheidskampioen geworden! Update Awards
     
19-11-2011   Afgelopen week hebben we te vroeg en onverwacht afscheid moeten nemen van Chanel (Lindsay's eerste Toller). Chanel en Darwin waren vanaf het begin bij elkaar en Darwin zal zijn kleine vriendinnetje en jachtmaatje ongetwijfeld hard missen. Nieuwe foto's van Hina at Work.
     
10-11-2011   Update 'Awards'
     
01-11-2011   Update 'Awards'
     
30-10-2011   Nieuwe foto's van Mendel en Hina: Portraits + at Work en Darwin Portraits, nieuwe resultaten voor Hektor (Agildes nest)
     
09-10-2011   Update werkresultaten Mendel, Hina and Darwin + Awards
     
25-09-2011   Update Awards
     
20-09-2011   Update Awards + nieuwe foto's van Mendel at Work
     
11-09-2011   Update werkresultaten Mendel en Hina, update Awards
     
29-08-2011   Vorige week is het Darwin x Qinsi nest 2 jaar geworden!

Update resultaten Mendel en Hektor (Qinsi nest)

     
07-08-2011   Update Nest + nieuwe foto's in volgende albums: Darwin / Hina / Mendel Portraits + At Play
     
25-07-2011   Update Awards + resultaten Darwin
     
12-07-2011  

De puppies van Veltha vieren vandaag hun 5e verjaardag! Gefeliciteerd! De heup- en elleboogresultaten van Turbo (Qinsi-nest) zijn aangekomen. En... Darwin's halfbroer Ramon heeft wederom een schitterend resultaat behaald op de Worlddogshow afgelopen weekend. Update Awards.

Met veel plezier kondigen we aan dat Hina in Jan/Feb 2012 gedekt zal worden. Meer info volgt binnenkort

     
03-07-2011   Darwin blaast vandaag 7 kaarsjes uit!!
     
26-06-2011   Een dikke proficiat aan Tina en Hektor (Agildes Fast Like The Wind) voor het behalen van 2 CAC's op de show in Oppdal (NO)
     
18-06-2011   Update werkresultaten Darwin en Hina, update 'Awards'
     
14-06-2011   Nieuwe foto's van Darwin at Play, Hina at Work, Portraits Hina, Mendel at Work en Portraits Mendel + update Training
     
31-05-2011   3 pups uit het Darwin x Qinsi nest hebben de karaktertest doorlopen. Update Training + Awards + resultaten Hina
     
16-05-2011   Nieuwe heup- en elleboogresultaten voor het Darwin x Qinsi nest + nieuwe foto's van Mendel at Work
     
15-05-2011   Update nakomelingen Darwin
     
17-04-2011   Update werkresultaten Hina+Darwin, update Awards
     
16-04-2011   Update werkresultaten Hina
     
14-04-2011   De heup- en elleboogresultaten van Inari en Kaiser (Enya-nest) zijn aangekomen!
     
11-04-2011   De heup- en elleboogresultaten van Molly (Agildes Ready Steady Go - Qinsi nest) zijn aangekomen!
     
09-04-2011   Hina heeft vandaag haar allereerste WT met een goed resultaat beëindigd! Update resultaten Hina + nieuwe foto's van Hina at Work
     
29-03-2011   De HD en ED resultaten voor Enzo (Qinsi nest) zijn binnen! Afgelopen weekend is Darwin terug vader geworden! Jill The Mayflower Dancer Vom Lech-Toller Nest schonk het leven aan 6 flinke pups!
     
28-03-2011   Nieuwe resultaten voor Z en Hektor (Qinsi nest)
     
16-03-2011   Mendel zijn HD en ED resultaten zijn vandaag per post toegekomen!
     
15-03-2011   Nieuwe portretfoto's van Darwin
     
14-03-2011   Nieuwe portretfoto's van Hina en Mendel
     
09-03-2011   Update statistieken van Darwin zijn nakomelingen met HD en ED resultaat van Moira (Agildes-nest)
     
28-02-2011   Mendel en zijn nestgenootjes (nest Enya x Darwin) vieren vandaag hun 2e verjaardag! Intussen zijn de eerste heup- en elleboogfoto's genomen en alles ziet er erg belovend uit! We kijken uit naar de officiële resultaten!
     
24-02-2011   Goed nieuws want Darwin wordt terug papa! Jill is zwanger en verwacht haar puppies eind maart :-)
     
20-02-2011   Nieuwe foto's van Hina at Work
     
16-02-2011   Update links + training
     
30-01-2011   Update resultaten Mendel, nesten Darwin + statistieken
     
15-01-2011   Darwin en Hina zijn gisteren naar de ophtalmoloog geweest.
     
02-01-2011   Allereerst wil ik jullie een gelukkig niewjaar wensen! Je kan enkele foto's van onze trip naar Duitsland terugvinden in volgende albums: Mendel Portraits, Hina at play en Mixed Pictures
     
25-12-2010   Nieuwe portretfoto's van Mendel, Hina en Darwin
     
18-12-2010   Nieuwe foto's van Darwin at Play, Mendel Portraits en Hina Portraits. Update geplande dekkingen Darwin
 
14-11-2010   Nieuwe foto's in volgende albums 'Portraits Hina', 'Portraits Mendel' en 'Mixed Pictures'
     
01-11-2010   Update 'Awards'
     
31-10-2010   Update showresultaten Hina + Awards
     
12-10-2010   Update 'Training', nieuwe foto's van Mendel (Portraits + at Work) en Hina (Portraits)
     
03-10-2010   Nieuwe portretfoto's van Hina en Mendel
     
13-09-2010   Nieuwe foto's van Mendel, Hina en Mixed pictures
     
11-09-2010   Update showresultaten Darwin en Hina, werkresultaten Mendel en Awards
     
29-08-2010   Nieuwe portretfoto's van Hina, update Awards
     
23-08-2010   Update portret albums van Hina en Mendel
     
22-08-2010   Update resultaten Hina
     
20-08-2010   Darwin zijn Zweedse kids vieren vandaag hun eerste verjaardag! Gefeliciteerd!
     
01-08-2010   Update 'Training'
     
26-07-2010   Update werkresultaten Darwin + Awards
     
12-07-2010  

Update Awards

     
11-07-2010   Update results Darwin and Hina
     
24-06-2010   Update 'awards'
     
06-06-2010  

Tijd voor een nieuwe update :-) Vorige week hebben een supernamiddag beleefd met de puppies van Enya en Jill. Omdat de meeste puppies hier in de buurt wonen en hebben we een reunie georganiseerd genaamd 'the Darwin Awards'! We hebben veel plezier beleefd tijdens enkele spelletjes en de dag afgesloten met een lekkere BBQ. Veel foto's kan je via volgende link vinden. Hina en ik zijn gisteren een korte training gaan volgen. Meer informatie kan je vinden via de knop 'Training' en een volgende trainingseminarie staat op de planning later deze maand. En ook wat nieuws van Darwin! Zoals jullie misschien al hadden gemerkt zijn Darwin's flyball- en jachtwedstrijden op een lager pitje gezet dit voorjaar. Dit omdat ik Darwin bezig ben klaar te stomen voor .... de CLA Game Fair deze zomer :-) Update 'Awards'

     
21-05-2010   Update werkresultaten Mendel
     
02-05-2010   Nieuwe portretfoto's van Mendel
     
27-03-2010   Nieuwe foto's van onze honden at work
     
21-03-2010   Update 'training'
     
15-03-2010   Update 'training'
     
14-03-2010   Mendel heeft vandaag de Sociabilisatietest behaald!
     
13-03-2010   Hina's heup- en elleboogresultaten zijn binnen! We kunnen nu verder sporten en trainen zoveel we maar willen :-) Nieuwe foto's van Hina
     
28-02-2010   Een gelukkige 1e verjaardag aan Inari, Kaiser, Into, Iron, Icarus, Koodi en onze Mendel! Update Awards + showresultaten Hina
     
16-02-2010   De Qinsi-Darwin puppies hebben het geweldig gedaan op show afgelopen weekend! Update 'Awards' en pups eigen pagina's
     
12-02-2010   Nieuwe foto's van Mendel
     
06-02-2010   Update resultaten Mendel
     
28-01-2010   Update Awards
     
03-01-2010  

De puppies van Jill en Darwin zijn inmiddels uitgevlogen en stellen het zeer goed bij hun nieuwe baasjes! Om even op rust te komen zijn we samen met de baasjes van Enya (Darwin's 2e nest) en onze bende van 7 Tollers op reis geweest. Nieuwe foto's kan je vinden in volgende albums: portraits Darwin, Hina en Mendel. Er is ook een nieuwe knop aangemaakt met groepsfoto's.

Update Awards en Links

     
07-12-2009   Nieuwe portretfoto's van Mendel en Hina. Nieuwe links
 
26-11-2009   Eindelijk tijd voor een update! De puppies van Jill doen het uitstekend! Deze keer geen witte Darwin-sokken, maar in de plaats daarvan enkele zwarte neusjes. De puppies zijn al heel flink bijgekomen en echte miniatuur-Tollertjes geworden. Intussen is het jachtseizoen begonnen en dat betekent voor Darwin een heel drukke periode. Vorig weekend heeft Darwin op de WT van de NSDTRCN zijn B1-diploma behaald. Update werkresultaten Darwin.
     
02-11-2009   Darwin is gisteren de trotse vader geworden van 3 zonen en 3 dochters! Update awards + Jill-nest
     
22-10-2009   Nieuwe foto van de zwangere Jill. Nog een kleine 2 weken te gaan...
     
18-10-2009   Pff wat een druk weekend! Gisteren zijn we weer op jacht geweest en vandaag had onze lokale hondenschool haar jaarlijkse 'clubkampioenschap'. Mendel's zus en broer Inari en Kaiser deden mee in de gehoorzaamheid-junior klas en behaalden de 1e en 2e plaats!!! Gefeliciteerd!!! Mendel en Hina deden mee in de B-klas en hebben het ook voortreffelijk gedaan! Hina haalde 93/100 en Mendel zelfs 94/100 met een 3e plaats!
     
16-10-2009   Het jachtseizoen is terug begonnen! Darwin was gisteren aan de beurt en heeft het weer voortreffelijk gedaan! Als wijze van training had ik voor Mendel een verse eend meegebracht en die heeft hij netjes geapporteerd. Foto's kan je vinden onder 'Mendel at work'.
     
15-10-2009   Update pagina's nest Jill en Qinsi
     
06-10-2009   Update resultaten Mendel
     
04-10-2009   Update flyballresultaten Darwin
     
29-09-2009   Goed nieuws! Vandaag zijn we met Jill naar de dierenarts geweest voor een echo en ze is zwanger! Begin November wordt Darwin weer een trotse vader ;-)
     
27-09-2009   Update flyballresultaten Darwin
     
26-09-2009   Nieuwe foto's van Mendel
     
21-09-2009   Update flyballresultaten Darwin
     
19-09-2009   Update showresultaten Darwin en Hina, update 'Awards'
     
13-09-2009   Update showresultaten Darwin en Hina, update 'Awards'
     
06-09-2009  

Nieuwe foto's van het Qinsi x Darwin nest kan je vinden op de website van Agildes -> http://www.gildes.se

Darwin's team 'Freaky Bandits' heeft vandaag op de flyballwedstrijd in Bornem de finale in divisie 3 gewonnen! Update Awards en flyballresultaten Darwin

     
03-09-2009   Jill is vorige week naar ons verhuisd en is intussen gedekt door Darwin. Haar CEA resultaat is reeds binnengekomen en ze is ook 'vrij'!
     
23-08-2009  

Update showresultaten Hina

Intussen zijn de pups van Darwin en Qinsi enkele dagen oud en doen het uitstekend!

     
20-08-2009  

Darwin en Qinsi zijn deze morgen de trotse ouders geworden van 7 puppies! Update awards en pagina Qinsi.

Intussen is Darwin zijn nieuwe vriendin Jill ook loops geworden!

Nieuwe foto's van Mendel en Hina

     
16-08-2009   Nieuwe familiefoto's van het DarwinXEnya nest
     
12-08-2009   Nieuwe foto's van Qinsi, nog 1 week te gaan!
     
07-08-2009   Nieuwe foto's van de zwangere Qinsi
     
02-08-2009  

We hebben net van enkele geweldige dagen genoten samen met enkele van mijn Tollerfrienden tijdens een jachtseminarie gegeven door Patsy Deheyder -> nieuwe knop: training

Update links en nieuwe foto's van Darwin at Work, Hinat at work en Portraits Mendel

     
27-07-2009   Update flyballresultaten Darwin + awards
     
22-07-2009   Qinsi is vandaag bij de dierenarts geweest en op de echo was duidelijk te zien dat er pups op komst zijn! Van een mooi verjaardagscadeau gesproken! Eind augustus wordt Darwin terug een fiere papa.
     
20-07-2009   Update flyballresultaten Darwin + nieuwe foto's van Darwin, Hina en Mendel at work
     
12-07-2009   De pups uit Darwin's eerste nest vieren vandaag hun 1e verjaardag! Update flyballresultaten Darwin
     
03-07-2009   Darwin viert vandaag zijn 5e verjaardag!!
     
28-06-2009  

Kleintjes worden snel groot! Mendel is al tandjes aan het wisselen, de geitenlammetjes krijgen al hoorntjes en de cockinkuikens krijgen al echte pluimen. Nieuwe foto's van de geitjes en cochins kan je in hun albums vinden.

Darwin heeft vorige week bezoek gehad van zijn nieuwe vriendin. Zie Darwin -> dekreu

Update werkresultaten Darwin + awards.

     
22-06-2009  

Hina is gisteren geslaagd voor de Sociabilisatieproef met de maximale score op alle onderdelen! Goed gedaan meisje! Nieuwe foto's van Darwin at work genomen tijdens de training op zondagmorgen.

Darwin's zoon Ronan is weer op show geweest en behaalde een hele mooie 2e Uitmuntend!

     
20-06-2009   Darwin behaalde vandaag 77/100 punten in de Novice Class op de WT in Anzegem vandaag! Super gedaan! Nieuwe foto's van Darwin at Work en filmpjes
     
12-06-2009   Veel goed nieuws deze keer! Onze dwerggeitjes groeien als kool. Je kan enkele nieuwe foto's vinden in hun album. Intussen hebben we ook 7 kleine Cochinkuikentjes!!! Foto's staan in het Cochinalbum. Darwin's zoon Ronan is vorige week op een Tollershow 1e geworden in de Open Klas. Update 'awards'.
     
01-06-2009   Nieuwe foto's van Mendel en onze dwerggeitjes. Update flyballresultaten Darwin
     
24-05-2009   Nieuwe foto's van Mendel en onze nieuwe huisgenoten (link staat op de voorpagina)
     
13-05-2009   Nieuwe foto's van Darwin (portraits) en Mendel
     
22-04-2009  

Update werkresultaten Darwin

Mendel is sinds vorige week bij ons gezinnetje komen wonen.

     
21-04-2009   Nieuwe foto's van het EnyaXDarwin nest! Het oranje reutje 'Mendel' mag volgende week bij ons komen wonen!
     
13-04-2009   Afgelopen week hebben we een korte vakantie in Oostenrijk genoten en tevens onze vrienden van Duckweed's teruggezien voor een jachtseminarie met Sally Sanford. We hebben een leuke tijd gehad met erg mooi weer! Enkele foto's kan je vinden in volgende albums: Darwin & Hina at Work en Darwin & Hina Portraits
     
06-04-2009  

Hina heeft eerder deze week haar eerste verjaardag gevierd!

Darwin heeft intussen de puppies van Enya bezocht. Enkele foto's kan je vinden op de pagina DarwinXEnya

     
29-03-2009   Nieuwe foto's van Hina in 'Portraits', 'At Play' en 'At Work'.
     
18-03-2009   Enya en Darwin's puppies zijn de laatste weken enorm gegroeid. De oogjes zijn nu open en ze waggelen al goed rond in de werpkist. Ook beginnen ze intussen met elkaar te spelen. Op Enya's website kan je alvast veel foto's terugvinden!
     
06-03-2009  

Enya's puppies zijn nu bijna een week oud en doen het fantastisch!

Foto's en filmpjes kan je vinden op Enya haar website: http://www.tollerenya.be

     
01-03-2009   Darwin is gisteren terug vader geworden! Enya beviel van een heel mooi nestje van 6 reutjes en een teefje. Allen hebben een mooi geboortegewicht en moeder en pups doen het verder uitstekend! Darwin mag terecht een trotse papa zijn.
     
25-02-2009   Jammer genoeg slecht nieuws deze keer... De echo heeft uitgewezen dat Jill niet drachtig is, dus zullen de nestplannen uitgesteld worden tot herfst 2009
     
24-02-2009   Vandaag hebben we de bevestiging ontvangen dat de aanvraag voor Darwin zijn derde titel is goedgekeurd!! Hij mag zich nu na Belgisch en Luxemburgs, ook Internationaal Kampioen (met werkkwalificatie) noemen!!
     
22-02-2009   Nieuwe foto van Darwin's verloofde Enya op de DarwinXEnya nestpagina. Nog 1 weekje te gaan....
     
15-02-2009  

De eerste show van dit jaar is uitstekend verlopen! Darwin haalde 1U CAC in de gebruikshondenklasse en Hina sleepte met haar 1U het Jeugd-CAC in de wacht en mag zich nu 'Rheinlandjugendsieger' noemen!

Update resultaten Darwin + Hina, Awards, portraits Darwin + Hina

     
01-02-2009  

Enya is vandaag langsgeweest voor een timbeurt en haar buikje toont al de eerste tekenen van een zwangerschap! Nog enkele weken en Darwin zijn eerste puppies in België zijn geboren!

Gisteren hadden Darwin en ik onze laatste jachtdag van dit seizoen. Darwin heeft enorm goed werk verricht en daar ben ik erg blij mee. Update 'awards'.

We hebben gisteren wat extra wild meegebracht voor een korte training met Hina. Hina heeft vanmiddag met het grootste gemak haar eerste eend geapporteerd! Nieuwe foto's in 'Hina at work'.

     
28-01-2009   Nieuwe foto's van Darwin en Jill
     
22-01-2009   YES! We zijn net terug van een bezoekje aan de dierenarts met Enya en haar eigenaars en Enya is zwanger!!!!
     
18-01-2009   Update geplande dekkingen Darwin
     
09-01-2009   De layout is een beetje bijgewerkt
     
08-01-2008  

Slechts 2 weken sinds de laatste update en er is heel wat gebeurd. Hina is geslaagd voor het A examen Gehoorzaamheid met fantastische resultaten! Tevens is ze vorige week voor de eerste keer loops geworden. Mijn kleine meisje wordt groot... Enya is inmiddels gedekt door Darwin en we kruisen alvast onze vingers voor een positieve echo binnen enkele weken. Je kan enkele nieuwe foto's van Hina vinden onder 'Portraits' en foto's van Darwin en Enya op hun eigen pagina.

     
22-12-2008   Update gezondheidsresultaten Darwin
     
21-12-2008   Darwin wordt terug vader in 2009!
     
14-12-2008   Nieuwe foto's van Hina en Darwin at Work + Portretten Darwin
     
07-12-2008   Update werkresultaten Darwin + Awards met ZEER GOED nieuws!!!!
     
24-11-2008   Veel goed nieuws!! Hina's moeder Caylee is vorige week DRC Kampioen geworden en ikzelf ben met glas geslaagd voor het examen 'Initiatiecursus voor het fokken van LOSH-honden' (georganiseerd door de KMSH). Je kan ook nieuwe foto's van Hina vinden bij 'portraits'.
     
09-11-2008   Update portraits Hina
     
18-10-2008   Update 'Awards', nieuwe flyballresultaten voor Darwin + een aparte pagina voor onze Cochins
     
03-10-2008   Nieuwe flyballresultaten voor Darwin en portretfoto's Hina
     
22-09-2008   Nieuwe foto's + flyballresultaten Darwin + foto's Hina at work
     
08-09-2008   Nieuwe foto van Darwin's zoon Yvo
     
06-09-2008   Nieuwe foto's van Darwin en Hina 'at work' + 'portraits'
     
24-08-2008   Update flyballresultaten Darwin + awards
     
23-08-2008   Nieuwe foto's van Hina in 'portraits'
     
17-08-2008   Update showresultaten Hina + awards
     
08-08-2008   Nieuwe foto's in Darwin at Play en Portraits Hina
     
04-08-2008   Nieuwe foto's van Darwin at play en Portraits Hina
     
02-08-2008   Nieuwe flyballresultaten + foto's (Darwin at play) voor Darwin
     
23-07-2008   Update werkresultaten Darwin
     
16-07-2008   Hina is vandaag voor de eerste keer naar het strand geweest! Nieuwe foto's onder 'portraits' en 'Hina at play'
     
14-07-2008   Update resultaten Darwin, nieuw flyballfilmpje en nieuwe foto's van Hina
     
14-06-2008   Nieuwe lay-out + Hina bijgevoegd + veel nieuwe foto's, resultaten Darwin
     
25-05-2008   Update flyballresultaten, foto's van Darwin at play + portraits
 
05-05-2008   Update showresultaten
 
02-05-2008  

Vorig weekend zijn naar Oostenrijk geweest voor een jachtseminarie door Sally Sandford (UK). Niet alleen leerrijk voor Darwin maar het gaf ons ook eens een andere kijk over hoe je bepaalde zaken kan aanleren. Foto's van Darwin kan je vinden onder 'at work' en 'portraits'. Nog meer goed nieuws want binnenkort krijgt Darwin er een klein zusje bij...

 
15-04-2008  

Darwin heeft intussen zijn eerste WT van het seizoen gelopen! Update jachtresultaten. Een filmpje van een van de proeven kan je hier vinden (doorklikken op 'Darwin') Nieuwe foto's van Darwin bij 'Portraits'.

 
30-03-2008   Darwin is vandaag Luxemburgs Kampioen geworden!!
 
29-03-2008   Nieuwe foto's van Darwin at work
 
18-02-2008   Jelle is gisteren met glans geslaagd voor zijn praktisch examen voor gehoorzaamheidsinstructeur. Met een score van 91.5/100 werd hij door de keurders zelfs bestempeld als 'het beste wat ze die dag gezien hebben'. Gefeliciteerd! Nieuwe foto's van Darwin bij 'portraits'.
 
11-02-2008   Gisteren de eerste flyballwedstrijd van het seizoen gespeeld en meteen een tweede plaats behaald! Nieuwe foto's bijgevoegd bij 'portraits' en Darwin 'at work'
 
09-01-2008   Intussen hebben we een minder goed bericht van de KKUSH ontvangen... Er is gebleken dat de werkkwalificatie om Belgisch Schoonheidskampioen te worden niet voldoende is voor de titel van Internationaal kampioen. Hierdoor zullen Darwin en ik terug een Field Trial moeten lopen. Wegens de drukke winter (renovatie van ons huis), zullen we dit plannen voor de winter van 2008. Intussen hoop ik met Darwin terug aan wat WT deel te nemen in België en zijn schoonheidstitel in Luxemburg af te maken. Als er ons dan nog wat tijd rest zouden we ook graag aan wat jachtwedstrijden en shows in Nederland willen deelnemen.
 
18-12-2007   Nieuwe foto's bij 'portraits'
 
17-12-2007   Update awards, showresultaten en portretfoto's
 
11-12-2007   Update gezondheidsuitslagen Darwin
 
28-10-2007   Nieuwe foto's van Darwin bij 'portraits'
 
21-10-2007   Nieuwe foto van Darwin bij 'portraits'
 
09-10-2007   Nieuwe foto's Darwin at Play + resultaten
 
06-10-2007   Foto's bijgevoegd
 
29-09-2007   Kleine aanpassingen aan de lay-out
 
28-09-2007   Nieuwe layout + resultaten Darwin
 
07-09-2007   Nieuwe foto's van Darwin @ play + portretten, update showresultaten + awards: CAC behaald in Luxemburg; update jacht- en flyballresultaten. Update pagina Angie: aanvullen show- en gezondheidsresultaten
 
27-08-2007   Nieuwe foto's van Darwin @ play
 
22-08-2007   De 'Best in Show's blijven maar komen dit jaar :-) Na Darwin's zoon Yvo in mei werd afgelopen weekend Darwin's moeder ook Best in Show op de grote Tollershow in Finland!! Update Awards
 
20-08-2007   Update pagina Darwin: ED resultaten bijgevoegd
 
05-08-2007   Update resultaten + foto's Darwin at Work
 
30-07-2007   Nieuwe foto's van Darwin at work
 
23-07-2007   Nieuwe foto's bij 'Darwin at Work' en 'Portraits'
 
18-07-2007   Nieuwe portretfoto
 
12-07-2007   Update Awards
 
09-07-2007   Nieuwe foto van 'Darwin at Play' genomen tijdens de flyballwedstrijd afgelopen weekend.
 
25-06-2007   Wat een weekend!!! Darwin's dochter Angie behaalde op de show in Brussel 1U in de Jeugdklas en heeft zich hiermee gekwalificeerd voor Crufts!! Dezelfde dag nog heeft Darwin zijn laatste Working Test in Initiatieklas afgesloten met 87/100!! Met dit resultaat heeft hij een volledige reeks van geslaagde wedstrijden afgesloten.
 
18-06-2007   Nieuwe foto's van Darwin tijdens de jachtles
 
11-06-2007   Update showresultaten, foto Darwin @ Work
 
04-06-2007   Update jachtresultaten, foto's Darwin @ work + portretten
 
29-05-2007   Update awards, resultaten Angie, Toby, Belle en Yvo, jachtresultaten Darwin + fotoboek
 
21-05-2007   Veel nieuwe foto's bijgevoegd
 
14-05-2007   Update jacht- en flyballresultaten
 
07-05-2007   Darwin's zoons groeien als kool! Nieuwe foto's van Kodi en Yvo
 
23-04-2007   Geen wedstrijd gehad dit weekend, maar wel een goeie training (zie foto's jacht)
 
16-04-2007   Nieuwe foto's van Dawin's Yvo + update show- en werkresultaten Darwin
 
11-04-2007   Update portretfoto's Darwin + Darwin at play, nieuwe showresultaten
 
31-03-2007   Update jachtresultaten + foto's Darwin at work
 
28-03-2007   Update jachtresultaten + awards
 
18-03-2007   Update showresultaten + nieuwe foto's van Darwin's knappe zoon Kodi
 
13-03-2007   Nieuwe portretfoto's zijn toegevoegd + jachtresultaten
 
26-02-2007   Darwin werd op de show in Hoogstraten Best of Breed! Zijn zoon Ronan behaalde de 2e plaats in puppyklas :-) Update resultaten Darwin, Awards, portretfoto's en pagina Ronan.
 
19-02-2007   Kleine aanpassingen in de lay-out, nieuwe foto's van Darwin's Toby
 
18-02-2007   Weeral heel wat foto's!!
 
12-02-2007   Nieuwe portretfoto's van onze wandeling langs de Nete
 
05-02-2007  

Dit keer geen update met foto's maar wel met fantastische resultaten!

Jelle slaagde op 03/02 voor het theoretisch examen van gehoorzaamheidsinstructeur met 97/100 !!

Darwin's dochter Angie behaalde terug een 'veel belovend' resultaat op de show in Eindhoven. Enkele foto's kan je terugvinden op Angie haar pagina.

 
29-01-2007   Nieuwe foto's van Darwin (portretten + jachtfoto's) + aanpassing linkenpagina
 
23-01-2007   Nieuwe foto's van Darwin's Belle
 
22-01-2007   Update fotoboek
 
18-01-2007   Update foto indexpagina + werkcertificaat bijgevoegd (zie resultaten)
 
15-01-2007   Update fotoboek, foto's Angie en Ronan, opdate resultaten Angie en Kodi
 
08-01-2007   Update fotoboek
 
05-01-2007   Update pagina 'Darwin'
 
27-12-2006   Nieuwe foto Darwin's Belle
 
21-12-2006   Foto's van Darwin's nakomelingen bijgevoegd
 
19-12-2006   Aanpassingen aan de lay-out
 

18-12-2006

 

Op de Field Trial in Anzegem heeft Darwin afgelopen weekend zijn werkkwalificatie behaald

 
 

11-12-2006

 

Op de show in Genk heeft Darwin het CAC en CACIB behaald en werd tevens Beste van het Ras

 
 

20-11-2006

 

Update resultaten + aanpassing buttons

 
 

09-11-2006

 

Kleine aanpassingen aan de layout

 
 

07-11-2006

 

Darwin is vandaag voor de eerste keer mee geweest op praktische jacht. Hij heeft het als beginneling schitterend gedaan, en maar liefst 8 eenden en 2 fazanten geapporteerd. Enkele foto's van onze onvergetelijke dag vind je in het fotoboek. Ook de linkenpagina is inmiddels bijgevuld

 

03-11-2006

 

De nieuwe website van Darwin is online!