Hunter's Moonlight Bluebell Gwendolyne

 

Stamboom - Resultaten - Nesten

 
Roepnaam Hina
Geslacht Teef
Geboortedatum 03/04/2008
Registratie VDH DRC-T 08/0362
Schofthoogte 51 cm
Gewicht 21.5 kgs
Ogen Vrij 11/01/2012
PRA Pattern A
CEA Clear
HD A1
ED 0/0

 

Wist je dat ...

Hina de Hawaiiaanse godin van de maan is?

Hina is als het ware de stammoeder van mijn kennel Flaming Rockstars!  Op 1 mei 2012 heeft ze het leven geschonken aan 9 prachtige pups. Alle pups zijn actief in een of meerdere disciplines: jacht, tolling, agility en gehoorzaamheid.

Hina is gefokt door Ute Nagl uit Augsburg, Duitsland en is 1 brok energie. Met haar opgewekte en vrolijke karakter staat ze altijd klaar om iets te ondernemen. Vaak gaat ze dan nog met haar ganse achterlijf schudden als ze goed gezind is :-) Met Hina ben ik met gehoorzaamheidstraining begonnen, maar eigenlijk ligt onze interesse meer jachtgericht. Hina heeft zeer veel waterpassie en ze werkt vlot. Op post is Hina een rustige hond met de nodige focus en innerlijke rust.  Ze is een plezier om mee te werken en heeft intussen een palmares om 'u' tegen te zeggen.

Zowel op Working Testen, de onofficiŽle Tolling evenementen van de BTC, als de erkende Tolling Testen in ScandinaviŽ speelt ze mee in de hoogste klasse en heeft hierbij al enkele mooie resultaten behaald. Intussen heeft ze ook al met succes aan verschillende teamwedstrijden deelgenomen.

Naast het wedstrijdgebeuren gebruik ik Hina ook als picking-up hond tijdens eenden-,patrijzen-, hazen- en fazantenjachten. Ze heeft een zeer goede neus, is zeer sterk op Ďrunnersí en ze heeft al meermaals bewezen dat ze een goede opvolger is voor Darwin in het jachtveld!

Hina heeft nu reeds enkele shows gelopen in Jeugd, Tussenklas en Open Klas en daarbij heel mooie resultaten behaald!